DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

PRODUCT INFORMATIE

Informatie over Amandelen met vlies biologisch
Artikel: Amandelen met vlies biologisch
Artikelcode: 6302
Merk: -
Inhoud: 500 gram
Omschrijving:

Amandelen met vlies
De noot zit boordevol met vezels, vitaminen en mineralen (ijzer, zink, koper, magnesium en fosfor)En ook belangrijk, de amandel zit vol met plantaardig eiwit, zo’n 20 gram per 100 gram amandelen. Hiermee is het eiwit in deze noot vergelijkbaar met die in vlees of yoghurt. Ook erg geschikt dus voor vegetariërs die door het eten van amandelen de juiste hoeveel eiwit kunnen binnenkrijgen.

Ingredienten
100% biologische AMANDELEN (NOTEN) 

Land van herkomst Spanje

Allergeneninformatie:

Niet te gebruiken bij notenallergie, amandelen worden verpakt in een ruimte waar ook noten, gluten en sesam worden verpakt.

Gebruik
Eet iedere dag een handje bruine amandelen. Ideaal om rond 11 of 4 uur te eten als je trek krijgt. Levert een bijdrage aan: Amandelen zijn super gezond! Amandelen zijn namelijk rijk aan gezonde vetten en aan vitamine E. Dit is een antioxidant en is daarom erg belangrijk om in natuurlijke vorm binnen te krijgen.
 
Afgesloten bewaren op een koele en droge plaats. Bijvoorbeeld in een weckpot.   
Prijs: €9.95
   
Voeg toe aan winkelwagen:  

« terug naar overzicht categorie

Aan alle prijzen en dergelijke vermeld op deze site kunnen geen rechten worden ontleend

 
Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het