DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

PRODUCT INFORMATIE

Informatie over Cacao nibs biologisch
Artikel: Cacao nibs biologisch
Artikelcode: 6704
Merk: -
Inhoud: 400 gram
Omschrijving:

Cacao nibs

Rauwe gebroken cacao bonen passen in een goede levensstijl. Dit krachtige superfood is afkomstig uit Peru. Afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika, is de cacaoboom Theobroma heilig onder de Maya's en Azteken. Op zich zelf zijn de cacao bonen een goede "superfood" omdat zij een verscheidenheid van antioxidanten en andere voedingsstoffen bevorderen. Geproduceerd door biologische telers in Peru. Cacao bonen bevatten meer antioxidanten dan rode wijn en 3 keer zoveel dan groene thee. Cacao bonen belichamen een rijke bron van mineralen. Met de hand als peulen geoogst, worden de rauwe bonen geselecteerd voor de beste kwaliteit en gefermenteerd ter vermindering van hun eerste bitterheid. Het productieproces behoudt volledig de voedingswaarde van de cacao zonder enige additieven.

Ingredienten
100% biologische cacao nibs NL-BIO-01

Land van herkomst Peru

Kan sporen bevatten van noten, gluten en sesam

Gebruik 

Gebruik dagelijks een klein handje (5-10 gram) rauwe cacao nibs.

U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.

Bewaren op een afgesloten, koele en droge plek.



   
Prijs: €9.25
   
Voeg toe aan winkelwagen:  

« terug naar overzicht categorie

Aan alle prijzen en dergelijke vermeld op deze site kunnen geen rechten worden ontleend

 
Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het