DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

PRODUCT INFORMATIE

Informatie over Alka thee
Artikel: Alka thee
Artikelcode: 7142
Merk: -
Inhoud: 50 theefilters
Omschrijving:

Alka thee

Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden, bevat Alka Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor het neutraliseren en afvoeren van afvalzuren uit het lichaam1)

Hoe werkt ontzuren met Alka Thee?

Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen ofwel het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. Kruiden bevatten elementen die, wanneer ze via extractie in het lichaam komen, de energie hebben om gebonden restzuren te breken en de afvoer van restzuren uit het lichaam te versnellen. Alka Thee is samengesteld uit een optimale verhouding van 52 verschillende soorten kruiden waardoor de selectie het gehele spectrum bevat van elementen waaruit het lichaam bestaat. Door deze brede kruidenvariatie kan Alka Thee dagelijks worden gedronken om het lichaam te ontzuren.

Daarnaast is Alka Thee ook erg lekker. U combineert actieve lichaamsreiniging met het drinken van een heerlijke frisse mild kruidige thee. Alka Thee verhoogt de lichaamscirculatie. Het zorgt voor de afvoer van overtollig zuren en verbetert de stofwisseling. Daarnaast ondersteunt het de reiniging van de blaas, de lever en de nieren.

Drink dagelijks 3 tot 5 koppen Alka Thee. Hoe meer koppen u drinkt des te intensiever gaat u ontzuren. Drink Alka Thee ook bij uw maaltijden om de spijsvertering te verbeteren.

Alka Thee is onmisbaar in een gezond, ontzuurd en vitaal leven.

  • Ondersteunt de afvoer van zure afvalstoffen via de nieren en urinewegen 1)
  • Draagt bij tot een gezonde blaas en urinewegstelsel 2)
  • Ondersteunt een goede spijsvertering 3)
  • Met natuurlijke anti-oxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem 4)
  • Helpt om een gezond lichaamsgewicht te behouden 5)

1) Venkel, matébladeren, lavas, frambozenblad, jeneverbes vruchten 2) Paardenbloemwortel, heermoes, agrimonie 3) Kamille, frambozenblad, pepermuntblad 4) Kurkuma, vlier, rozemarijn, kamille, tijm, jeneverbes vruchten 5) Matébladeren, vlier

Alka Druppels in uw Alka Thee

Als u het lastig vindt om dagelijks 5 glazen water met Alka Druppels te drinken, dan kunt u ook Alka Druppels toevoegen aan een kop Alka Thee. Vervang bijvoorbeeld 2 glazen water door 2 koppen Alka Thee met 4 druppels. Drink deze dan op een niet volle maag, dus enige tijd voor, of tussen de maaltijden in.

Alka Thee tip!

Maak heerlijke ijsthee van uw Alka Thee. Laat de Alka Thee afkoelen, voeg eventueel een ijsklontje en een schijfje citroen toe en geniet van uw frisse en gezonde Alka ijsthee op warme zomerse dagen.

Alka Thee gebruiksaanwijzing

Doe het kruidenfilter in een kopje en voeg daar 250 ml kokend water aan toe. Laat het kruidenfilter 5 minuten trekken. Even roeren en rustig opdrinken. U kunt eventueel het kruidenfilter langer laten trekken om de kruidenthee naar uw behoefte sterker te maken. Wij adviseren: volwassenen dagelijks 2 à 3 koppen, kinderen 1 à 2 koppen Thee te drinken.

Bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren om de kwaliteit van de thee te garanderen. 
De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk

Alka Thee Ingrediënten

1 verpakking Alka Thee bevat 100 theefilters. Ieder filter bevat 2 gram met een uitgebalanceerde selectie van de volgende kruiden:
(in wisselende verhouding): agrimonie, alchemilla, anijs, appel, basilicum, bonenkruid, braamblad, brandnetelbladeren, citroen, citroenschil, daslook, dille, dragon, driekleurig viooltje, duizendblad, eucalyptus, fenegriek, frambozenblad, goudsbloem, heemstwortel, heermoes, hondsdraf, ijzerkruid, jeneverbes vruchten, kamille, kaneel, karwij vruchten, koriander vruchten, kruidnagel, krulpeterselie, kurkuma, lavas, lavendel, lindebloesem, longkruid, mannetjesereprijs, matébladeren, melisse, moerasspirea, oregano, paardenbloemwortel, pepermuntblad, roos, rozemarijn, saliebladeren, selderij, smalle weegbree, tijm, venkel, vlier, zilverschoon, zwarte peper.

Alka® Thee bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen aromatische toevoegingen.    
Prijs: €14.95
   
Voeg toe aan winkelwagen:  

« terug naar overzicht categorie

Aan alle prijzen en dergelijke vermeld op deze site kunnen geen rechten worden ontleend

 
Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het