DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

PRODUCT INFORMATIE

Informatie over Alka tabs original
Artikel: Alka tabs original
Artikelcode: 7122
Merk: -
Inhoud: 90 basische tabletten
Omschrijving:

Alka tabs original 

Alka Tabs Original zijn basische tabletten die bestaan uit natriumbicarbonaat, kaliumbicarbonaat en zink, omhuld door een maagsapresistente coating. Dankzij deze coating worden de bicarbonaten gedoseerd opgenomen via de darmen.

Hoe werkt ontzuren met Alka Tabs?

Alka®Tabs zijn unieke tabletjes die bestaan uit een gepatenteerde combinatie van natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat, omhuld door een speciale maagsapresistente coating. Deze zorgt ervoor dat de ingrediënten niet worden geneutraliseerd door het maagzuur, maar onaangetast in de darmen komen.

Door een tijdsafhankelijk component lossen de tabletten geleidelijk op in de darmen. De bicarbonaten die gedoseerd via de darmwand in het lichaam worden opgenomen kunnen nu de opgehoopte afvalzuren in het lichaam losweken en neutraliseren.

Daarnaast is de verhouding natrium/kalium in Alka Tabs gelijk aan de gewenste verhouding die zorgt voor een evenwichtige vochtbalans in- en tussen de lichaamscellen. Hierdoor kunt u Alka Tabs dagelijks gebruiken.

Door de handige blisterverpakking kunt u de Alka Tabs altijd en overal mee naar toe nemen.

Dosering en gebruik

De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Wat u moet weten voordat u Alka Tabs gebruikt

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bevat geen dierlijke ingrediënten.

Bewaren

Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Mineralen Hoeveelheid RI*
Zink (zinkcitraat) 1,5 mg 15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten: 

zuurteregelaars (kaliumbicarbonaat 40%, natriumbicarbonaat 15%), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), vulstoffen (cellulose, hydroxypropylcellulose, maltodextrine), antiklontermiddelen (tricalciumfosfaat, siliciumdioxide), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, talk), stabilisator (magnesiumstearaat), mineraal.   
Prijs: €24.95
   
Voeg toe aan winkelwagen:  

« terug naar overzicht categorie

Aan alle prijzen en dergelijke vermeld op deze site kunnen geen rechten worden ontleend

 
Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het