DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

PRODUCT INFORMATIE

Informatie over Alka druppels
Artikel: Alka druppels
Artikelcode: 7123
Merk: -
Inhoud: 37 milliliter
Omschrijving:

Alka druppels

Alka Druppels is een basisch mineralenconcentraat dat is ontwikkeld om overtollige zure afvalstoffen in het lichaam te neutraliseren en af te voeren. Ondersteunt een gezond zuur-base evenwicht (zink).

Hoe werkt ontzuren met Alka Druppels?

Alka Druppels zijn basische druppels. Het is een basisch mineralen concentraat, wat bij toevoeging aan uw drinkwater de PH waarde ervan verhoogt. Hierdoor ontstaat basisch water. Het water met de Alka Druppels verandert tijdelijk de zuurgraad in de maag. Ons lichaam corrigeert dat snel door weer zuur voor de maag aan te maken. Daarbij wordt tegelijkertijd via de maagwandcellen het stofje natriumbicarbonaat afgegeven aan het bloed. Door de netto toevoeging van natriumbicarbonaat aan het lichaam kunnen nu opgehoopte afvalzuren in uw lichaam worden losgemaakt en geneutraliseerd.

U kunt Alka Druppels dagelijks gebruiken om tegenwicht te bieden aan de aanwas van zure afvalstoffen. Een evenwichtige zuur/base balans verhoogt de weerstand van uw lichaam. Alka Druppels houdt u op de been!

Dosering en gebruik

De aanbevolen dagdosering is 5 keer per dag 1 glas water met 3 druppels op een zo leeg mogelijke maag. Voor gebruik schudden. Draai de dop van het flesje en voeg, door voorzichtig indrukken van het flesje, 3 druppels toe aan een glas met water van ongeveer 250 ml. Even roeren en daarna binnen 1 minuut het hele glas leeg drinken.

Wat u moet weten voor gebruik

Drink de druppels niet in geconcentreerde vorm. Vermijd contact met de huid en de ogen. In geval van contact, grondig spoelen met water. De aangegeven dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet blootstellen aan direct zonlicht. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. 

Samenstelling per 100 ml:

Mineralen Hoeveelheid RI*
Zink (zinkgluconaat) 1,5 mg 15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten:

water, zuurteregelaars (kaliumhydroxide, natriumhydroxide), mineraal   
Prijs: €29.95
   
Voeg toe aan winkelwagen:  

« terug naar overzicht categorie

Aan alle prijzen en dergelijke vermeld op deze site kunnen geen rechten worden ontleend

 
Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het