DE EEKHOORN

noten zuidvruchten en natuurvoending

Welkom in onze webwinkel!

Voedingspraktijk De Eekhoorn Natuurlijk Fit

P

Laboratoriumdiagnostiek bij Jacomien Hartman in Ederveen

Uw lichaamsvocht, met name uw bloed, zegt veel over zowel de gesteldheid van uw lichaam. Is het in balans, en zijn uw lichaam en geest in harmonie? Waar komen uw klachten vandaan? Een bloedonderzoek kan hier zoveel over zeggen. Laat uw bloed dan ook testen met de laboratoriumdiagnostiek van Jacomien Hartman.

Levend bloed analyse

Bij de dokter kunt u al gebruik maken van een klassieke bloedanalyse. In de natuurlijke geneeskunde maken wij ook gebruik van levend bloed analyse, wat hier een mooie aanvulling op kan zijn, zeker wanneer uw dokter u niet precies kan vertellen waar uw klachten vandaan komen. Maar wat houdt zo’n levend bloed analyse precies in?

Het grote voordeel van zo’n analyse is dat er gewerkt wordt met vers ‘levend’ bloed. Dit in tegenstelling tot regulier bloedonderzoek in laboratoria, waarbij cellen al dood of vervormd kunnen zijn. Met een levend bloed analyse zijn de diagnostische resultaten (accurater) omdat de waarden van het bloed heel dicht liggen bij die van het bloed binnen uw lichaam. Tijdens mijn laboratoriumdiagnostiek kan ik in uw bloed informatie vinden over o.a. de volgende klachten:

 • Zware metalen vergiftiging
 • Acidose (verzuring)
 • Bloeddoorstroming en de viscositeit.
 • Conditie van de rode bloedcellen.
 • Conditie van de witte bloedcellen.
 • Atherosclerotische plak (Vet uit de bloedvaten) en gekristalliseerd LDL cholersterol
 • Bacteriën.
 • candida, gistcellen, en schimmels.
 • Onverteerde eiwitten en vetten.
 • Tendens tot allergie of tot chronische ontsteking.
 • Ook zal de suikerspiegel cholesterol en hb gemeten worden.

Kortom een zeer uitgebreid onderzoek ten bate van uw gezondheid.Wanneer ik hierin afwijkende waarden vind, kan dit aanduiden dat bepaalde delen van uw lichaam uit balans zijn. Hier kan ik dan vervolgens weer een van mijn therapieën of andere behandelingen op inzetten. Zo kunt u op snelle en natuurlijke wijze van uw klachten af zijn.

Tarieven

Komt u zonder verwijsbrief van uw arts of krijgt u geen vergoeding (meer) van uw zorgverzekeraar? Dan geldt het volgende tarief: ·In 2017 is het tarief voor niet gecontracteerde zorg of niet te declareren tijd € 15.00 per kwartier. Voor de consulten betekent dit het volgende:

Eerste consult

Gesprek van 60 minuten en 30 minuten uitwerktijd

€.55.00

Vervolgconsult

Gesprek van 20 minuten en 10 minuten uitwerktijd

€.29, -

Kort vervolgconsult

Gesprek van 10 minuten en 5 minuten uitwerktijd

€.15.00

Vragen Telefonisch of per E-mail

€.15.00

Levend Bloed Analyse met behandelplan Eerste consult + uitwerktijd ± 1,5 uur

€ 110,00

 

Tweede Levend Bloed Analyse met behandelplan

€ 55,00

Een afspraak dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde consult-tijd in rekening gebracht. Deze kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Als de zorg van een VOEDINGSDESKUNDIGE & GEWICHTSCONSULENTE

 niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, dient u de kosten zelf te dragen.

Vanuit uw basisverzekering krijgt u een gedeelde vergoeding bij consulteren van een gewichtsconsulent. Voor extra vergoeding van uw zorgverzekeraar kunt u de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering nalezen. Wanneer wij geen contract hebben met uw zorgverzekeraar, dan wordt er een deel van uw behandeling vergoed. Daarbij kan het soms zijn dat uw verzekering aanvullende eisen stelt, zoals een verwijzing van een arts. Daarom raden wij u aan om hiervoor eerst uw polisvoorwaarde te raadplegen of even contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoeding.

Ziektekostenverzekeraars                          

Ziektekostenverzekeraars vergoeden meestal de kosten van het consult. Kijkt u op de site van de beroepsvereniging (B.G.N) voor meer informatie hierover. Onder de behandeluren vallen zowel het directe contact op het spreekuur, als de indirecte werkzaamheden, zoals telefonisch contact, berekenen van uw voeding en het maken van een begin- / eindrapportage naar uw (huis)arts.

WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR FOUTEN GEMAAKT OP DEZE SITE

Nieuwsbrief

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het